Тернополяни вже можуть переглядати новий український супутниковий телеканал Etno

20.04.2017 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ростислав Ленчук

Українська телекомпанія Etno ТВ сьогодні, 19 квітня,  розпочала супутникову трансляцію. Переведення для індивідуальних отримувачів було розміщене в пакеті Ukrkosmos, на новому супутнику Amos 7 (4°W), транспондер 12,315 GHz, pol. H (SR: 15000, FEC: 7/8; DVB-S/QPSK). Etno ТВ веде мовлення в компресії (форматі) MPEG-4 та якості зображення SD.

Etno ТВ є медійним проектом «Наше Медіа» із Чернігівської області. Початково проект діяв як канал із музикою etno в сервісах OTT, але відправник звернувся до медійного регулятора з проханням про видачу ліцензії на супутникову трансляцію. Згоди було досягнуто ще в листопаді 2016 року. Завдяки цій ліцензії, Etno ТВ віднині можна переглядати на теренах усієї України та за кордоном.

Наповнення Etno ТВ складається із інформаційних програм, культурологічних, розважальних, музичних і дитячих передач. Станція повинна випустити «на-гора» низку цікавих пізнавально-народознавчих програм, присвячених етнокультурі, а також презентуватиме концерти українських виконавців і народні пісні.

«Наше Медіа» є власником телеканалу із сучасною українською музикою Наше Music, формою дистрибуції котрого залишаться сервіси OTT (метод надання відеопослуг через Інтернет, частина технології IPTV. Термін OTT означає доставлення відеосигналу від провайдера контенту на пристрій користувача (приставку, комп’ютер, мобільний телефон) мережами передавання даних, часто без прямого контакту з оператором зв’язку, на відміну від традиційних послуг IPTV, котрі надають, як правило, тільки через керовану самим оператором мережу з гарантованим QoS (QoE)).

Отже, параметри трансляції Etno TV: 
Amos 7 (4°W) tp. – (12,315 GHz, pol. H, SR: 15000, FEC: 7/8; DVB-S/QPSK) 
ID: Ethno_ua 
PID V: 4145 (MPEG-4/SD) 
PID A: 4146 
PID PCR: 4145 
SID: 3 
PID PMT: 4144 
Provider: Harmonic 
Кодування: немає (FTA).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі