Благодійний фонд подарував дорогі набори LEGO Wedo 2.0 гуртківцям (Фото)

02.04.2017 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Подія стала справжнім святом для дітей "Школи інформатики" Тернопільської станції юних техників. Підприємець Андрій Лобас  спільно з Благодійним фондом «MagneticOne.org» закупили та подарували навчальні набори LEGO Wedo 2.0 гуртківцям центру. Вартість одного конструкторського набору  5900 грн. 

Розкажіть, будь ласка, які перспективи відкриваються для школярів разом з такими корисними іграшками? Ольга Підлатюк: "Такий конструктор може бути не тількі іграшкою. На базі цього подарунка ми  плануємо відкрити нові групи для опанування базових понять робототехніки.  На заняттях діти розвиватимуть наукові навички, вивчатимуть основи механіки, математики та програмування, матимуть можливість реалізовувати власні ідеї.  Це унікальна можливість   перетворити нудну і абстрактну теорію підручників в яскраву і захоплюючу експериментальну діяльність.  Ми вже долучились до створення спільних дитячих наукових проектів, коли є справжня мета діти вчаться працювати у команді, що важливо самі вчаться висловлювати свої ідеї, готують промови для виступів. Ми щиро вдячні  Андрію Лобасу та Благодійному фонду за підтримку."

null
 Фото з мережі Інтернет

null
 Фото з мережі Інтернет

null
 Фото з мережі Інтернет

null
 Фото з мережі Інтернет

null
 Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі