Тернопільські активісти «Справедливості» – в сотні Наливайченка (Фото, відео)

Опубліковано:
27 Березня, 2017

Партія “Суспільно-політичний рух” Справедливість “Валентина Наливайченка вирішила йти на вибори як до місцевих органів влади, так і на парламентські, навіть якщо вони будуть позачерговими – про це повідомляє прес-служба руху.

На Форум “Справедливості”, який пройшов в Рівному, з’їхалися депутати місцевих рад і депутати щойно створених об’єднаних територіальних громад (ЗТВ). Всього – більше 100 учасників.

“Країна повинна бути перезавантажена. Перезавантажений на принципах Закону, Справедливості та патріотизму. Наша команда, йдучи у владу, бере на себе відповідальність за ті зміни, які впроваджує, і ми готові звітувати перед тими, хто висловив нам довіру”, – заявив Наливайченко.

Читайте також

Тернопільська «Справедливість» підтримує вимоги Маршу Національної Гідності

Депутати “Справедливості” запевняють, що не відступлять у своїй роботі від принципів, виголошених лідером Руху Валентином Наливайченком: Справедливість. Чесність. Відповідальність.

В роботі з’їзду прийняла делегація активістів руху з Тернопільщини на чолі з керівником обласного осередку Петром Мандзієм.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: