«Кава з благодійником»: меценати та волонтери про свою благодійність

24.03.2017 13:43   Джерело: 20 хвилин
Опубліковано : Новини Тернопілля

Відтепер двічі на тиждень на сайті "20 хвилин" ви зможете дізнатись про благодійну діяльність тернопільських меценатів, волонтерів, підприємців та інших благодійників. Про особливості цієї справи вони розкажуть в рамках проекту "Кава з благодійником".

- Це проект від благодійного фонду MagneticOne.org, - розповідає керівник проекту "Кава з благодійником" Яна Желябіна. — Кожного разу на розмову за чашечкою кави ми запрошуємо меценатів, благодійників, волонтерів, спортсменів, громадських діячів. Під час зустрічі ми говоримо про їхню діяльність, яка спрямована на допомогу іншим. А також про роль меценатства у їхньому житті. 

Таким чином організатори проекту хочуть показати тернополянам, що волонтерство та меценатство у Тернополі є, та розповісти про те, як це працює. 

- Меценати розповідають, чому вони фінансують соціальні проекти, - додає Яна Желябіна. - Волонтери розповідають про те, що вони отримали з такого досвіду і чи потрібно взагалі займатись волонтерством.  Такі розповіді ми знімаємо на короткі відео. Ідеї та задуми підприємців стануть відомими. 

У перших двох відео-проекту про благодійність розкажуть співзасновник компанії "Терко Авто" Ярослав Колодій та ресторатор Ігор Мамус.

Для Ярослава Колодія заняття благодійністю приносить задоволення, коли він віддає свій час, досвід, знання та кошти у проекти, які йому подобаються. Дивіться більше на відео. 

- Для мене благодійність не має чіткого поняття, що це таке, - каже Ігор Мамус. - Якщо людина займається цією справою, то це перш за все для себе, а не заради піару.

Більше — дивіться на відео. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 20 хвилин  

Коментарі