Міжнародна торгова палата та Рада експортерів та інвесторів запрошують на бізнес-форум

Опубліковано:
19 Березня, 2017

Міжнародна торгова палата ICC Ukraine та Рада експортерів та інвесторів при Міністерстві закордонних справ України запрошують підприємців Тернопілля взяти участь у бізнес-форумі Організації за демократію та економічний розвиток (ГУАМ), який відбудеться 27березня 2017 року у рамках зустрічі голів урядів країн-членів ГУАМ у приміщенні Дипломатичної академії України (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 2). Міжнародна торгова палата ICC Ukraine є партнером цього престижного форуму.

null

 Фото з мережі Інтернет

Основні теми заходу стосуватимуться розвитку та використанню потенціалу транзитно-транспортного коридору та зони вільної торгівлі ГУАМ. У форумі візьмуть участь офіційні особи країн-членів організації, представники дипломатичного корпусу, українського та іноземного бізнесу. Захід матиме представницький характер. У його роботі візьмуть участь Прем’єр-міністр України В.Гройсман, Прем’єр-міністр Грузії Г.Квірікашвілі, Прем’єр-міністра Республіки Молдова П.Філіп, віце-прем’єр-міністр Азербайджанської Республіки І.Аббасов; генеральний секретар ГУАМ А.Ефендієв.

null

 Фото з мережі Інтернет

Нагадаємо, що Організація за демократію та економічний розвиток була створена в 1997 р. Грузією, Україною, Азербайджаном і Молдовою. Назви країн-учасниць зумовили обрану для її позначення абревіатуру.

Зважаючи на обмежену кількість місць, просимо б підтвердити участь до 21.03.2017р. Контактна особа: віце-президент з регіонального розвитку ICC Ukraine Тарас Демкура (Тел.: +38 (067) 344-21-21, +38 (050) 377-37-21, сайт: icc-ternopil.org, е-mail: tdemkura@gmail.com).

Також є прохання надати перелік компаній-членів ICC Ukraine, представників, яких ви вважали б за доцільне запросити до участі у вказаному заході.

Програма проведення Бізнес-форуму ГУАМ у рамках зустрічі Глав Урядів країн-членів ГУАМ  (м. Київ, 27 березня 2017 року)

Місце проведення: приміщення Дипломатичної академії при МЗС України       (вул. Велика Житомирська, 2)

 

10.30 – 11.30

Прибуття учасників Бізнес-форуму. Реєстрація (завершується за 30 хвилин до початку заходу у зв’язку з виконанням процедур безпеки).

11.30 – 11.50

Прибуття офіційних делегацій до місця проведення Бізнес-форуму ГУАМ

12.00-12.45

Відкриття Бізнес-форуму ГУАМ за участю Глав Урядів країн-членів Організації.

Вітальне слово Глав делегацій та Генерального секретаря ГУАМ:

–         Прем’єр-міністра України В.Б.Гройсмана;

–         Прем’єр-міністра Грузії Г.Квірікашвілі;

–         Прем’єр-міністра Республіки Молдова П.Філіпа;

–         Віце-прем’єр-міністра Азербайджанської Республіки І.Аббасова;

Генерального секретаря ГУАМ А.Ефендієва.

12.45

Від’їзд Глав делегацій. Продовження Бізнес-форуму за участю членів офіційних делегацій, представників іноземних країн та дипломатичного корпусу, ділових кіл та підприємницьких асоціацій

12.45 – 14.00

Перша панель: «Зони вільної торгівлі ГУАМ»:

–         Нові можливості після підписання:

Ø Протоколу про Правила визначення країни походження товарів до Угоди про створення зони вільної торгівлі між державами – учасницями ГУУАМ;

Ø Протоколу про затвердження Порядку створення та діяльності Робочого органу, що координує дії Договірних Сторін Угоди про створення зони вільної торгівлі між державами-учасницями ГУУАМ.

–           Фактори, що створюють перешкоди розвитку Зони вільної торгівлі та перспективи їх усунення.

Презентація Угоди про ЗВТ ГУАМ (Грузія як держава – координатор напряму), круглий стіл за участю представників міністерств економіки, митних органів країн-членів Організації, представників ділових кіл, що проводять торговельні операції в регіоні ГУАМ

14.00 – 14.30

Круглий стіл

14.30 – 15.00

Перерва на каву

15.00 – 16.15

Друга панель: «Транспортний коридор ГУАМ»:

–         Концепція розвитку транспортного коридору ГУАМ.

–         План дій для збільшення вантажоперевезень транспортним коридором ГУАМ (Одеса, 31 травня 2016 року.

–         Роль Керівного Комітету Проекту із сприяння торгівлі та транспортуванню розвитку транспортного співробітництва ГУАМ.

–         ТМТМ: перспективи співробітництва з ГУАМ.

Презентація проекту (Україна як держава – координатор напряму), круглий стіл за участю представників міністерств транспорту, митних органів країн-членів Організації, представників ділових кіл, що здійснюють перевезення у регіоні ГУАМ.

16.15 – 16.45

Круглий стіл.

16.45 – 17.00

Підведення підсумків. Ухвалення спільної заяви учасників Бізнес-форуму ГУАМ

17.00

Фуршет для учасників (cocktail reception) 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: