У Тернополі готуються до міської толоки

18.03.2017 18:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

В управлінні ЖКГ повідомили, коли у Тернополі планують провести загальноміське прибирання. Зокрема, першу толоку мають намір організувати 24-25 березня.

У ці дати тернополяни прибиратимуть власну і прилеглу територію. Також заплановано  посадити дерева у тернопільському гідропарку.

Другу толоку проведуть 5-7 квітня перед святами.

- До прибирання ми залучимо всі школи та організації. Будуть прибрані парки Тернополя, прибережні смуги річки Серет, придорожні зелені зони, зелені зони біля житлових будинків та об’єктів соціальної інфраструктури, міські кладовища, сквери, провулки та зупинки громадського транспорту, - розповів начальник управління Олег Соколовський.

Як зазначає Олег Соколовський, зараз у місті також тривають поточні толоки у різних мікрорайонах. Днями, наприклад, було прибрано стадіон "Текстерно", що на проспекті Злуки. На території стадіону тернополяни зібрали два "Камази" сміття.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі