Хто очолює виконавчу службу області?

04.03.2017 11:13   Джерело: Часопис
Опубліковано : Новини Тернопілля

Знайомтесь: Хічій Андрій Миронович - теперішній очільник виконавчої служби області. Постать з досить сумнівною репутацією і цілим шлейфом корупційних скандалів, якого колеги по роботі та підлеглі характеризують не вельми позитивно, а скоріше навпаки-нахабний, цинічний, хитрий та жадібний керівник, - пише Часопис.

Пан Хічій розпочав свій «трудовий та мозолистий шлях» в органах юстиції ще в далекому 1995 році, але всі ці роки він пропрацював у підрозділах державної виконавчої служби. Вочевидь, Андрій Миронович ще в молодості зметикував, що саме ця робота йому до снаги і саме тут можна непогано, а головне легко підзаробити. (Звісно він мав на увазі не заробітну плату). І хоча за весь період «трудової діяльності» пана Хічія неодноразово намагалися вигнати з роботи за постійні корупційні «зальоти», проте кожен раз йому вдавалося вийти «сухим із води». Тут треба згадати декілька цікавих фактів з «робітничо-селянської» біографії цього чиновника. У грудні 2010 року співробітниками Тернопільського УБОЗу відносно Хічія, який на той час обіймав посаду таку ж як і сьогодні - керівник виконавчої служби області, було складено адміністративний протокол про корупційні діяння за те, що він неправомірно втручався в роботу підлеглих при стягненні боргу з фізичної особи. Тоді пан Хічій відбувся легким переляком і, ймовірно, кругленькою сумою хабаря, оскільки зумів «порішати» свої проблеми в суді. Як наслідок - протокол про корупційні діяння скасували, а  чиновник залишився на роботі.

Ще один факт «бурхливої діяльності» Андрія Мироновича припадає на весну 2014 року. Тоді, діючи у змові з одним з приватних адвокатів, Хічій вимагав у мешканки Тернополя 3000 доларів США за вирішення питання про зняття арешту з її магазину. Адвокат, який і виступав посередником, був затриманий правоохоронцями під час передачі авансу в сумі 1500 доларів США. Всі ці факти були детально задокументовані,  проте порушене кримінальне провадження так і не було доведене до логічного і справедливого кінця, знову чиновнику пощастило і він відкупився. Однак на цей раз Андрій Миронович набрав доброго страху, бо  миттєво  попереписував все своє нерухоме майно на близьких родичів, а позашляховика HONDA-CRV-2008  року випуску, яким і досі користується, на свою співмешканку.

oQfKuzZr3tA

Крім того неодноразово Хічій згадувався у  викривальних публікаціях у ЗМІ. А чого лишень вартий відеоролик, в якому Хічій намагається пронести у Львівський господарський суд пляшку коньяку!

Востаннє пана Хічія спробували витурити не тільки з посади а і з органів юстиції якраз рік назад. Проте наш «герой» уявив себе «Термінатором» з його легендарною фразою «I`ll be back», що в перекладі означає «Я повернусь» (хоча в житті Андрій Миронович не схожий на суперробота, скоріше до чогось протилежного), якось пересидів «негоду» в управлінні юстиції Тернопільського району, а у вересні 2016 року  таки зумів  «порішати» і повернути собі  посаду  заступника керівника Головного управління  юстиції  Тернопільської області - начальника  виконавчої служби області. Хоча як після всіх цих скандальних історій Хічій був призначений на посаду, хто пропихає цього «персонажа» по владних щаблях, залишається загадкою. Ми ж спробуємо знайти відповідь і на ці запитання, і обов’язково поінформуємо наших читачів. А можливо «діяльність» цього горе-керівника зацікавить тернопільських знаних активістів і компетентні органи на додачу?!

Сергій Сергієнко


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Часопис  

Коментарі