Роман Навроцький закликає депутатів міськради Тернополя не боятися маніпуляцій та збиратися частіше

24.02.2017 14:13   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля
Сьогодні, 24 лютого, під час засідання сесії міської ради депутат від партії ВО «Свобода» Роман Навроцький з трибуни закликав дотримуватися регламенту та, через великий наплив матеріалів на сесію, скликати її частіше, - пишуть Тернополяни.

 - Ми, депутати міської  ради, готові приділяти  пленарним засіданням і день, і два, і три. Аби уникнути такої кількості питань, аби мати час для їх опрацювання та вивчення. Тому рекомендую дотримуватися регламенту та проводити сесію раз в місяць. Бо якщо так далі піде, то ми збиратимемося один раз в квартал. Тому я звертаюся і до секретаря, і до міського голову дотримуватися регламенту,- сказав Роман Навроцький.

Читайте також

Екс-секретар земельної комісії обживає нове помешкання

Крім цього Навроцький звернувся до своїх колег депутатів і закликав їх не боятися  маніпуляцій та бруду, яким зараз не жебрують деякі ЗМІ. 

- Цей об’єм інформації, який «виливають» зараз в ЗМІ на нас – це лише тиск та маніпуляція свідомості. Тому закликаю депутатів не боятися! Все, що стосується наших виборців, ми можемо демонструвати нашою кнопкою. Наша кнопка – це наша відповідальність! Ми відповідаємо нею як перед виборцями, так і перед собою. Тому, давайте не будемо боятися брати цю відповідальність, не боятися маніпулятивних текстів, які з’являються на деяких сайтах. Та працювати!,- підсумував Роман Навроцький. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі