Оля Атаманчук

Оля Атаманчук

поетеса, публіцист, вчитель

Фігурне катання… з перешкодами

05.02.2017 20:52   Джерело: TeNews
Автор : Оля Атаманчук

Тернопільська ковзанка третього лютого  примусила усіх зранку по дорозі на роботу повправлятись у пластичності, вмінні тримати рівновагу, а декого змусила виконувати тулупи й акселі. Після вчорашньої відлиги та нинішнього ранкового дощу, тротуари-катки перетворилися не просто на скляну ковзанку, а на страшенно кострубату льодяну поверхню. І хоча в недільний ранок велика частина людей не поспішає на роботу, проте для тих, хто вирішив піти на ранкові служби до храмів чи кому таки потрібно було працювати дорога стала справжнім випробуванням.

Пройшовши близько дев’ятої години ранку повз більше як десяток житлових будинків, зауважила, що сьогодні аж біля одного посипали тротуар. Проте майже біля всіх інших виднілися залишки вчорашньої чи п’ятничної боротьби з ожеледицею. А ось біля двох дитячих садочків алеї і дороги (які не є центральними), мабуть, ще не бачили жодних «протиожеледних» реагентів. Напевно батькам з маленькими дітьми дуже до вподоби танцювати на льоду… Цими ж алеями завтра учням іти до школи.

Та, не дивлячись анти-швидке реагування комунальних служб, хочу відзначити, що несприятливі погодні умови дають відчути на собі доброзичливість та співчутливість тернополян. Люди (зовсім незнайомі) беруться за руки, допомагають одні одним піднятися після падіння, зійти сходами чи перейти слизьку дорогу.

Одним словом – фігурне катання продовжується, а програма ускладнюється технікою виконання. Тож тримайтеся, друзі!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі