Влада бореться з ветеранами АТО через блокаду залізничної колії поблизу Бахмута, – нардеп Тарас Пастух

Опубліковано:
2 Лютого, 2017

Інформаційна війна, взводи поліції, погрози та кримінальні справи. Влада задіяла весь ресурс для боротьби з ветеранами АТО та активістами, які мають одну просту ціль – припинити мільярдні заробітки наших чиновників на війні та фінансування терористів, які вбивають наших військових та обстрілюють мирне населення, – пише народний депутат України від Тернополя Тарас Пастух на своїй сторінці ФБ.

Читайте також

Народний депутат з Тернопільщини Тарас Пастух про вугілля з ОРДЛО (Відео)
Тарас Пастух: «Цинізм політиків щодо справ високопосадовців – плювання на пам’ять Небесної сотні»

Чергова істерика – через блокаду ще однієї залізничної колії поблизу Бахмута Донецької області. Кожного дня тут рухалось по 500-600 вагонів з вугіллям з ОРДЛО. Українська влада закуповує його по 500 грн за тону, а у вартості тарифу для населення закладено 1800 грн! І зрозуміло що ця величезна різниця йде у кишені тих чиновників, які “дахують” ці багатомільйонні схеми. А прибуток від продажу – сепаратистам на зброю.

Україна має всі можливості відмовитись від поставок вугілля з окупованих територій завдяки роттердамській угоді. Саме через це ціна на електроенергію зросла для кожного українця, але влада і далі продовжує торгувати з ОРДЛО, бо це вигідно. Війна стала надзвичайно прибутковим бізнесом, і тому такий спротив отримують ті, хто хоче нарешті покласти цьому край.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: