Пішов з життя Маестро Ізідор Доскоч

Опубліковано:
19 Січня, 2017

Тернопіль втратив свого Маестро. Саме так і не інакше називали свого вчителя його учні. Дитяча хорова школа “Зоринка” справа його життя, його радість та гордість. “Зоринку” завдяки її беззмінному керівникові знали у всьому світі. Так пишуть про свій колектив діти: ” Дитяча Хорова Школа “Зоринка”- це те місце, в якому живуть наші наприємніші спогади, найрідніші вчителі, де ми знайшли найближчих друзів, це наша друга домівка. Саме тут ми творили чи творимо найпрекрасніше- музику. Але в цьому закладі навчають не лише цьому мистецтву- тут ми стаємо людьми, які дійсно варті поваги.  Доскоч Ізидор Олексійович і Доскоч Анжела Альфредівна – ті вчителі, без яких наше життя склалося б зовсім по-іншому. Ці люди вклали в серце кожного зоренятка найцінніше.

Для нас “Зоринка”- це не просто хорова школа. Як-то кажуть, “Зоринка”- це діагноз!” 

Страшна хвороба такі забрала Ізідора Олексійовича з життя. Кажуть, що у такі дні у небесах відкриті двері раю. Для рідних, друзів, учнів, усіх прихільників таланту Маестро та для Тернопілля це непоправна втрата. Спочивайте з миром, Ізідор Олексійович, світ плаче за Вами…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: