Від холоду алкоголь не рятує

11.01.2017 20:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

На дорогах в області працює інженерна та спеціальна техніка, автомобілі підвищеної прохідності, пересувні електростанції, повідомили в управлінні ДСНС Україні в області. Окрім стаціонарних, передбачено на Тернопільщині розгорнули 18 мобільних пунктів обігріву: 14 – на основі спеціально облаштованих наметів; 4 – на основі автотранспорту. До забезпечення роботи пунктів обігріву залучені служби цивільного захисту, санітарно-епідемічна служба, служба медицини катастроф, заклади торгівлі та харчування, осередки Товариства Червоного Хреста.

Читайте також

На Тернопільщину знову чекає відключення електроенергії (Документ)
В останні дні грудня на Тернопільщині закрилися 3600 підприємців

Рятувальники попереджають: при сильному холоді не вживайте алкогольних напоїв та не паліть на морозі. Адже алкоголь сприяє високій втраті тепла, в той же час створює ілюзію тепла. Носіть просторий одяг, нетісне взуття – це сприяє нормальній циркуляції крові. Одягайтеся так, щоб між шарами одягу залишався прошарок повітря, який утримує тепло.тНе виходьте на мороз без рукавичок та шарфу. У вітряну погоду відкриті ділянки тіла змащуйте спеціальним кремом. Не носіть на морозі металевих (у тому числі золотих та срібних) прикрас.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі