За доброю традицією зі сходом першої зірки однією великою родиною у солдатській їдальні зібралися військовослужбовці артилерійської бригади, представники обласної влади та священники. Зійшлися, аби разом, щиро помолитися та скуштувати головну страву цього вечора-кутю.

Багатий та різноманітний цього разу виявився стіл. Були і основні наїдки, солодощі іфрукти. Кухарі в їдальні, командири та солдати, усі долучилися, щоб все вийшло гарно, смачно, по-домашньому.

Що й казати по-військовому дружня атмосфера супроводжувала вечір.

Із теплими словами до солдатів звернувся перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Юрій Юрик. Він побажав армійцям цілий рік зберігати в серці українські традиції та жити за усіма правилами християнина-захисника держави.

Військовий капелан,товариш та наставник артилеристів Вячеслав Кізілов освятив вечерю та у спільній молитві благословив солдатів на мир, добрі помисли і відданість своїй країні.

За словами т.в.о командира артбригади полковника В.В.Козловця свят-вечір це особлива подія у житті військової частини, адже щороку під час такої вечері ми бачимо за одним столом одну українську військову сімю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: