У книгарні «Є» роздавали подарунки і слухали казкарок

30.12.2016 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Сучасний світ насправді потребує  не політиків і багатіїв, а художників і казкарів, вчителів і поетів. Сучасний світ потребує любові і милосердя. Ці слова належать не мені, а духовному лідеру Тибету Далай Ламі. Здавалося б, людина за своєю природою вже й так милосердна і їй не треба про це нагадувати, але ж, ні… Все навпаки. І тому радісно, коли є не байдужі молоді люди, які залюбки організовують чудові проекти «доброти».

Щорічна благодійна акція «Кожному потрібна казка», яка тривала майже увесь грудень, завершилася на урочисто-піднесеній ноті. Книгарня “Є”, спільно з молодіжним центром розвитку «МІСТ», запросила  на «Казкові читання» двох  письменниць – Галину Шулим та Валентину Семеняк. Тож дітлахи із задоволенням слухали казки в авторському виконанні.
Акція "Кожному потрібна казка"– це збір художньої дитячої літератури як новорічних подарунків для дітей із уразливих категорій населення. Протягом неї  відвідувачі тернопільських книгозбірень мали можливість долучитись до благодійної справи, придбавши художню книгу для дитини, яка потребує особливої уваги. Зібрані книги урочисто вручили дітям під час заходу.

Дарина Колосок

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі