Напередодні Новорічних свят непомітно для народних мас пройшли похорони справжніх Героїв України (фото 16+)

Опубліковано:
29 Грудня, 2016

Напередодні Новорічних свят непомітно для народних мас пройшли похорони справжніх Героїв України – бійців спецпідрозділу “Купол”, бойових побратимів батальйону “ДОНБАС”, добровольця Гринько Юрія Вікторовича (Очаків) і добровольця Жила В’ячеслава Миколайовича (Шило), загиблих при виконанні завдання в тилу ворога (у складі диверсійної групи в грудні 2014-го року). Лише недавно вони були ідентифіковані за ДНК. Так пише Mihail Lermontov-Nikolov у “Фейсбуці”:

Країна живе в передчутті салатів “Олів’є” і бризок шампанського, забувши про тих, хто заради України пожертвував своїми життями. Я питаю навіть не мирських людей, далеких від війни, я вимагаю відповіді у патріотів – добровольців, які пройшли війну, – відповідайте чесно, кожен самого себе, змогли б Ви добровільно, будучи неоформленими і ніде офіційно не числячись, увійти на окуповану ворогом територію для виконання спеціального завдання і битися до останньої краплі крові.

Мало того, ці люди забуті державою, їх сім’ї не отримають жодних матеріальних виплат, їх дружинам не вручать державних нагород чоловіків, ЗМІ не розкажуть про їхні подвиги, на відміну від легенди про знаменитого турецького терориста. І в цей час гинуть наші бійці, але, точно знаючи, що про них буде пам’ятати вся Україна. Так не забудьте Героїв спецпідрозділу “Купол”, які пройшли з батальйоном “ДОНБАС” штурм Попасній, Первомайська, Мар’їнки і пекло Іловайська, всіх Героїв 2014 і 2015-го кривавих років.

 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: