В Українському домі «Перемога» відкрили виставку «Дідух - різдвяний дух»

29.12.2016 20:33   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Тернополі в Українському домі "Перемога" відкрили виставку " Дідух - різдвяний дух ". Там представили роботи вихованців Тернопільського обласного еколого-натуралістичного центру в рамках міського конкурсу "Різдвяне диво". Серед більш як 100 експонатів - дідухи у формі тризуба, сільського двору, цікава композиція «З Україною в серці» та чимало іншого.

«Особливо ретельно треба виготовляти павуки. Їх роблять із соломи і чіпають на стелю, чи десь підвішують. Павук складається із ромбів, які кріпляться один за одним і символізують покоління у родині: сина, батька, діда і т.д. Досить оригінальні та цікаві композиції можна побачити у нас на виставці», - розповідає завідувач відділу організаційно-масової роботи Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості Ірина Михайлиця.

Відвідати виставку можна буде до 20 січня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі