Стали відомі нові дані про втрати ЗСУ на Світлодарській дузі (Відео)

25.12.2016 12:55   Джерело: znaj.ua
Опубліковано : Новини Тернопілля

Офіцер ЗСУ, комбат з позивним "Купол" повідомив, що на Світлодарській дузі загинули дев'ятеро українських солдатів, - пише znaj.ua.

За його словами, також були 35 поранених, контужених - 17 травмованих - 11. Він зазначив, що інформація про те, що в полон до бойовиків потрапив український солдат, не відповідає дійсності.

Читайте також

Фрагмент страшної правди про бої на Світлодарській дузі (Відео)
На Світлодарській дузі, де сьгодні загинули 5 військових ЗСУ, тривають запеклі бої

"Той, що був зниклий безвісти, ми його вчора знайшли, переконалися, що це дійсно наш солдат. Загиблий", - сказав "Купол". За його словами, у ЗСУ в полоні немає жодного бойовика, також наших солдатів немає в полоні у сепаратистів.

18 грудня на Світлодарській дузі бойовики спробували почати наступ і відкрили вогонь з великокаліберного зброї. Однак ЗСУ дали відсіч, і противник змушений був відступити, залишаючи боєприпаси і спорядження російського виробництва.

Під час контратаки українські військові змогли просунутися вперед і зайняли нові позиції. За останніми даними, під час жорстоких боїв на Світлодарській дузі загинули семеро українських військових, багато бійців були поранені.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: znaj.ua  

Коментарі