На Світлодарській дузі, де сьгодні загинули 5 військових ЗСУ, тривають запеклі бої

19.12.2016 00:45   Джерело: Соціальна мережа
Опубліковано : Новини Тернопільщини

5 загиблих, десятки поранених різної важкості. Наразі детальну інформацію отримати звідти неможливо, бо вже майже добу тривають бої на Світлодарській дузі. І ситуація постійно змінюється, – повідомляють у спільноті Повернись живим.

Тим не менш, навіть офіційні данні прес-центру штабу АТО підтверджують, що бої тривають з 6-ої ранку. Бойовики здійснили вогневу підготовку, накрили важкою артилерією наші позиції, після чого пішли на штурм. 5 – загиблих, на жаль, підтверджена офіційна інформація. Щодо поранених, штаб підтверджує 6-300. А також те, що ми наразі втримуємо усі свої позиції. І також завдали ворогу втрат, до 20-200 та кілька десятків 300.

Вже надвечір один з волонтерів доповів, що маємо 6-ох загиблих і понад 20 поранених. Є інформація, що троє з них у вкрай тяжкому стані. Також до колег надійшла інформація, що бої точаться в сірій зоні, а саме в напрямку селища Логвіново, яке зіграло важливу роль при взятті терористами, тоді ще нашого, Дебальцевого, взимку 2015.

Наразі ми чекаємо на можливість отримати достовірну інформацію, безпосередньо від бійців бригади, що в даний момент продовжує тримати оборону на Світлодарській дузі і веде бої.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Соціальна мережа  

Коментарі