З тернопільської «співучки» можуть зробити закритий концертний зал

Опубліковано:
15 Грудня, 2016

Начальник управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради Олександр Смик поділився своїми ідеями щодо тернопільського Співочого поля. Зокрема він вважає, що на місці «Співучки» варто зробити закритий концертний зал, де б могли приймати навіть зірок світового масштабу. За словами пана Олександра, у Тернополі такого великого приміщення для масових культурних закладів немає, тому питання актуальне.  

«Для реалізації цієї ідей на співочому полі треба вмонтувати нові крісла, встановити огорожу та накриття. Звичайно, за вхід під час концертів потрібно буде платити, але небагато, значно менше, аніж у Києві та Львові. Це було б доцільно, адже бачимо, що безкоштовну культуру наші люди й так не оцінюють. Проект реконструкції розрахований на 2 роки. Цього року завершили ремонт гримерок Співочого поля, а у наступному році плануємо відновлення “раковини-сцени”, доріжок та фонтанів», – розповідає Олександр Смик. 

Уся проектно-кошторисна документація уже готова, а чи зроблять із тернопільського співочого поля закритий концертний зал – вирішуватимуть у міській раді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: