Передавачі військового радіо "Армія FM" допомагають встановлювати тернопільські волонтери

04.12.2016 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

З 1 березня 2016 року в Україні запрацювало перше  військове радіо "Армія FM". Радіостанція працює для військовослужбовців, які несуть службу у зоні АТО і для усіх українців на Сході країни. Для того, щоби радіо почули, потрібно було встановити відповідну апаратуру. Приємно, що до встановлення радіопередавачів українського радіо “Армія FM” у містах Станиця Луганська та Щастя долучились тернопільські волонтери фронтової капеланії “Шлях Єднання” . Відтепер радіо чути і у Луганську, адже відстань від Щастя 19 км, від Станиці Луганській - 16 км. Так поступово разом з благодійним фондом “Мир і Ко” реалізується проект фронтового документаліста та режисера Сергія Лисенка по встановленню радіопередавачів у зоні АТО.

Сьогодні радіопередавачі "Армії FM"дозволяють почути українське слово у Донецький та Луганських областях - у Слов'янську на хвилі 89.0 FM (Донецька область) та у Новоайдарі - 91.6 FM (Луганська область). Радіохвилі "Армії FM":Маріуполь - 89,5 FM, Волноваха - 87,6 FM, Станиця Луганська - 98.0 FM, Щастя - хвиля 98,5FM, Новотошківка - хвиля 90,8FM, Краматорськ, Костянтинівка, Бахмут, Покровськ - хвиля 105,3.

6 грудня - 25-років Збройним Силам України! Військове радіо "Армія FM" чекає від слухачів теплі, оригінальні вітання нашим захисникам та фото українських бійців. Серед усіх привітань і фото, команда журналістів визначить переможців. Призи унікальні - намисто ручної роботи та чудовий набір чашок від Армія FM. Слухаємо українське!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі