Як тернопільським школярам і студентам безкоштовно потрапити до Канади

22.10.2016 23:35   Джерело: TeNews
Опубліковано : Віра Касіян

Канадсько-українська громадська організація O.W.LOpenWorldLearning оголошує про початок конкурсу для старшокласників, студентів коледжів та студентів 1-3 курсу вищих навчальних закладів України та Канади.

Як відомо, українці були одними з найперших переселенців, які збудували тоді ще зовсім молоду і маловідому Канаду. Вклад наших співвітчизників у розвиток культури та економіки цієї країни важко переоцінити.

Саме тому, з нагоди святкування 125-річчя перших українських поселень у Канаді та 150-річчя Незалежності Канади, канадська громадська організація O.W.LOpenWorldLearning оголошує конкурс для старшокласників, студентів коледжів та студентів 1-3 курсу вищих навчальних закладів України та Канади та запрошує усіх охочих долучитися.

Фіналісти з України отримають можливість безкоштовно поїхати до Канади влітку 2017-го року з метою вивчення англійської мови, ознайомлення з канадським суспільством та українською діаспорою у Канаді. Фіналісти з Канади отримають можливість взяти участь у літній програмі в Торонто чи Ванкувері з метою ознайомлення українських учасників з діяльністю українських організацій та проведення тренінгів з лідерства.

 

До участі у конкурсі допускаються:

  • Учні старших класів (9-12 клас);
  • Студенти 1-3 курсів вищих навчальних закладів та коледжів.

 

Умови конкурсу

 

І. Задля участі у конкурсі конкурсанту потрібно:

  • Обрати видатну історичну або сучасну постать канадського українця (для прикладу, Роберта Лінн Бондар, перша канадка українського походження, яка побувала у космосі; Богдан Гаврилишин, канадсько-український меценат тощо).
  • Провести ґрунтовне дослідження стосовно обраної особистості.
  • На основі зібраного матеріалу відзняти невелике аматорське відео (максимум 3 хвилини).

У цій частині конкурсант має самостійно придумати сюжет. Вітається будь-яка креативна ідея – це може бути навіть інтерв’ю або документальний ролик, якщо є така можливість.

  • На початку або в кінці відео конкурсантом у довільній формі англійською мовою має бути зазначено про те, що даний відеоролик є предметом конкурсу від O.W.L. OpenWorldLearning (для прикладу, «Я беру участь у конкурсі канадсько-української організації O.W.L. OpenWorldLearning з нагоди 125-річчя перших українських поселень в Канаді. Мене дуже вразила історія (ім’я обраної постаті), тому…»).

 

ІІ. Конкурсант повинен:

  • Завантажити відзняте відео на канал YouTube;
  • Заповнити анкету учасника, де вказати посилання на відео;
  • Написати мотиваційного листа (максимум одна сторінка друкованого тексту англійською мовою), де описати, чому обрана постать привернула увагу конкурсанта, та чому учасник конкурсу хоче взяти участь в програмі і приїхати на навчання;
  • Надіслати даний пакет документів на office@owl-study.com з поміткою «Конкурс» до 01 січня 2017 року включно;
  • Усі файли мають містити прізвище конкурсанта та назву документу (наприклад, «Прокопчук_анкета»).
  • Опублікувати короткий допис чи статтю в друкованих ЗМІ чи онлайн і надіслати копію публікації або посилання на неї.

 

ІІІ. Конкурсант надає згоду на розміщення відео у соціальних мережах та на сайті O.W.LOpenWorldLearning.

 

  1. IV. При визначені фіналістів, окрім контексту відео та відповідності його вимогам конкурсу, буде також взято до уваги кількість переглядів та вподобань відео у соціальних мережах та на каналі YouTube.

 

  1. V. Результати конкурсу буде оголошено не раніше 1 березня 2017 року.

 

  1. VI. Фіналістів буде оголошено публічно на сайті та у соціальних мережах O.W.LOpenWorldLearning, а також листом на е-мейл. При визначенні переможців, перевага надаватиметься дітям Героів Небесної Сотні, загиблих учасників АТО, ветеранів та сиротам.

 

VIІ. Фіналісти конкурсу отримають можливість безкоштовно поїхати до Канади влітку 2017-го року з метою вивчення англійської мови, ознайомлення з канадським суспільством та українською діаспорою у Канаді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі