Звіт мера повинен бути у теплому залі, щоби підсилити частину звіту, що стосується міської культури, – Тернополянин

Опубліковано:
26 Листопада, 2014

Не хочу аналізувати, що там говорилося і про що звітувалося.

 

Зверну вашу увагу на зал. Як написано в журналістських звітах зал “Березолю” переважно заповнили представники управлінь міської ради та небайдужі тернополяни. 

І щоб ви думали — як прийшли у верхньому одязі так і присіли у залі. Першому на всю область залі! Так колись, на початку ХХ столітття, сиділи в сільських клубах «визволителі» в шкірянках. Що змінилося? Де якийсь елементарний рівень культури, я так думаю освічених людей, які так, чи інакше впливають на життя нашого міста? Немає ніяких виправдань на кшталт — холодний зал. А це ще гірше, бо звіт Голови повинен бути у теплому залі, що мало б підкреслити ту частину його звіту, що стосується забезпечення міської культури. Ось така у нас реальність.

 

Совок глибоко вкорінився і як його випалити я не знаю. Добре, що президія додумалася зняти верхній одяг, а то був би взагалі повний … 

 

Допоки ми не станемо самі себе поважати і вимагати до нас елементарної поваги влади, нічого путнього ми не побудуємо!

Фото взято з сторінки міської ради Тернополя у ФБ

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #березіль, #звіт, #мер, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #холодно
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: