Зразковому ансамблю «Сонечко» – 35! (Відео)

Опубліковано:
25 Квітня, 2016

24 квітня відсвяткував свій  тридцять п’ятий день народження зразковий аматорський ансамбль танцю «Сонечко»  палацу культури «Березіль». Такий молодий і водночас поважний вік особливий тим, що в ансамблі зараз танцюють діти, батьки яких в дитинстві теж навчалися мистецтву танцю в цьому колективі.

 

Він добре знаний в Тернополі, адже жодне свято в місті не обходиться без його участі, та досить відомий  і за його межами – оскільки є учасником багатьох всеукраїнських і міжнародних конкурсів та фестивалів. За час своєї творчої діяльності к«Сонечко» – наймасовіший колектив ПК «Березіль».   Колектив за час існування показав більше, ніж 100 постановок народних та естрадних танцювальних композицій.

 

До цього урочистого дня учасників підготували ціле танцювальне дійство, в якому були і народні танці, і хореографічні композиції, і вокально-хореографічні номери, до створення яких долучилися також учасники інших творчих колективів Палацу культури «Березіль».

 

Разом із ювілеєм танцювального колективу святкувала і його керівник Зіновія Бирда  – чверть віку разом із «Сонечком».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: