Зразкова амбулаторія в Романовому Селі тепер «зацвіла» по-новому (Фото)

Опубліковано:
21 Квітня, 2016

Амбулаторія загальної практики сімейної медицини села Романове Село усі роки з 2005 року була найкращим зразковим закладом медицини не лише у Збаразькому районі, а й в області.

 

Такий заклад, як у Романовому Селі – був ідеально-показовим, його у свій час відвідав професор Василь Захарович Нетяженко –  головний позаштатний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності “Терапія”, член кореспондент НАМН України, доктор медичних наук  . Василь Захарович був вражений високим рівнем амбулаторії: потужне матеріально-технічне забезпечення, високо кваліфіковані кадри, належні умови праці.

 

Але діяльність, чи правильніше бездіяльність певних осіб призвела до то що заклад «зацвів». На фото видно, що на стінах грибок, осипається штукатурка, стан явно незадовільний. Шкода працівників які своїми силами зробили його ідеальним, а тепер все на їх очах руйнується, про пацієнтів і їх враження після відвідин цього закладу, краще  промовчати… А був колись час, коли все було ідеально…

 

  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: