Знову запеклі бої у Донецькому аеропорту (ВІДЕО)

Опубліковано:
30 Листопада, 2014

У суботу, 29 листопада, з 12:00 бойовики почали активно обстрілювати позиції сил АТО, які обороняють аеропорт в Донецьку. Запеклі бої тривають досі, повідомляють Патріоти  України з посиланням на прес-центр АТО.

 

«Найбільша активність терористів зафіксована в напрямку старого і нового терміналів аеропорту «Донецьк». З 12:00 штурмовий загін терористів почав атаку з відкриттям вогню з установок «Град», після чого бандформування перейшли в атаку, застосовуючи стрілецьку зброю і ручні гранатомети. Зараз бій іде в районі нового терміналу», – йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

 

Загалом, за день бойовики здійснили 26 атак на позиції українських військових по всій протяжності фронту. Крім того, терористи здійснювали обстріли  н. п. Новотошківське, Попасна,  Сокільники, Нікішин, Новоласпа, Гранітне, Миколаївка,  Пєски, Авдіївка, Веселе, Чермалик.

 

«Заради придушення активно діючих вогневих позицій ворожої артилерії і порятунку від обстрілів мирного населення Донбасу українські гармати сім разів наносили вогневі удари. Втрати серед терористів уточнюються», – зазначили в прес-центрі АТО.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аеропорт, #АТО, #бойовики, #війна, #Донецьк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терористи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: