Зірковий прогноз від астролога Івана Круп`яка на тиждень від 1 до 7 грудня

02.12.2014 20:03   Джерело: http://svitovyd.info/
Опубліковано : Тарас Савчук

ОВЕН

 Опирайтесь тільки на свої сили, вам доведеться з головою зануритись у повсякденні справи. Адже до Нового року залишається 1 місяць. Від начальства можуть надійти ділові пропозиції. Вкінці тижні і на вихідних будете мати зайнятість, пов»язану з різними обновками або зустрічами.

 

ТЕЛЕЦЬ

Присвятіть цей тиждень легкій роботі, підбиттю підсумків зробленого, профілактиці здоров»я. На роботі і за місцем перебування будьте обережні і досить прискіпливі до всього. За вашою спиною можуть точитися якісь плітки. Не зривайтесь по дрібницях вдома, а вихідні – час духовного наповнення.

 

БЛИЗНЯТА

Маєте шанс саме зараз проявити свої приховані здібності і таланти. І оточуючі будуть зовсім по іншому оцінювати і ставитись до вас. Розпочніть вести більш активний спосіб життя і ви відчуєте наскільки легше будуть іти ваші справи. А вихідні присвятіть домашнім клопотам.

 

РАК

Займайтесь тим, що вам належить і не влазьте туди, де вас не просять. Контролюйте власні сили та емоції. Уникайте непорозумінь з органами правопорядку. Зараз сприятливий час для активізації корисних знайомств. А у вихідні займіться самоосвітою або підсумками зробленого.

 

ЛЕВ

Спілкування та проекти з діловими партнерами на цьому тижні можуть займати переважно більшу частину вашого часу. Дзвінки, переговори, велика кількість інформації вимагатимуть від вас послідовного плану дій. А у вихідні знайдіть час для розслаблення.

 

ДІВА

Час, коли доведеться свої почуття і мрії якось впорядкувати. Вмійте заглянути самі в себе і спробуйте врівноважити свій емоційний стан. Чудовий час для відновлення втрачених контактів – вони дуже знадобляться вам відразу після Нового року.

 

ТЕРЕЗИ

Причиною можливих неприємних ситуацій саме на цьому тижні може стати ваша надмірна захопленість, а також схильність до запізнень або байдужість. Плани, які вносите  на цей тиждень, можуть бути здійснені при умові налаштування себе і партнерів на їх виконання.

 

СКОРПІОН

Саме тепер вам потрібно зосередитися і згрупуватися перед рішучим стрибком вгору в плані кар»єри. Цьому сприятимуть вдалі ділові перемовини, які поставлять вас на більш високий фінансовий щабель і піднімуть вашу соціальну планку. Вихідні присвятіть тим, хто вас любить.

 

СТРІЛЕЦЬ

Проаналізуйте свої дії та вчинки і зробіть відповідні висновки, зараз вам, як ніколи, потрібні зібраність та цілеспрямованість, адже на роботі та в побуті складатимуться сприятливі обставини для вирішення справ і кар»єрного росту. У вихідні не проявляйте агресію до близьких.

 

КОЗЕРІГ

Наступний тиждень вимагатиме від вас обережності в думках і особливо діях. Якщо ви не хочете, щоб ваші таємниці були розголошені для загального обговорення, вмійте тримати язик за зубами. А стосунки з пацієнтами або друзями можуть стати проблемою цього часу. Уважно за кермом.

 

ВОДОЛІЙ

Не дивлячись на передноворічний час, вам потрібно якось збавити свій активний ритм, особливо фізичного плану. А інтелектуальна праця принесе чи не найкращі результати у всіх починаннях. Вмійте контролювати свій енергетичний потенціал. Уникайте людей, які нав»язливо хочуть переконати вас в чомусь перспективному.

 

РИБИ

З початку тижня скоріше за все начальство буде не дуже задоволене вашою роботою або пропозиціями чи планами на найближчий час. А претензії матимуть на те підстави. Наберіться терпіння і все уважно вислухайте і створіть діловий вигляд. Вже зсередини тижня емоції вщухнуть.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://svitovyd.info/  

Коментарі