Жителі Великої Березовиці зібрали своїм бійцям допомогу (Відео)

Опубліковано:
26 Грудня, 2015

На кілька днів зала засідань селищної ради Великої Березовиці перетворилася на пункт збору допомоги. Люди вирішили підтримати та підняти настрій своїм сімом мобілізованим бійцям. Володимир з друзями весь вечір займався пакуванням зібраного, каже, для такої мети вільного часу не шкода.

 

ВОЛОДИМИР КРУПА, волонтер із смт. Велика Березовиця

 

«Ми з ними вихідці з одного села і тому ми їх підтримуємо. Тому, що своїх треба берегти, адже вони бережуть нас».

 

ІРИНА КРУПА, помічник начальника УДСНСУ в області з питань зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

 

«Всі громади намагаються підтримати своїх людей або просто підтримати військо. Для нас важливо, щоб мешканці нашого села, які зараз пішли воювати відчували нашу підтримку. Можливо, не так матеріально, як морально, щоб вони розуміли, що ми з ними душею і розумом, і молитвами. Що ми їх підтримуємо і ми їм дуже вдячні».

 

Люди несли від домашньої консервації до випічки. Господині наварили вареників. Волонтери розповідають, є тут і термобілизна, і патріотичне печиво, і дитячі малюнки. Близько 7 тисяч гривень вдалося зібрати по магазинах та церквах. На пожертви закупили ліки та сформували аптечки бійцям з найнеобхіднішими засобами. Мешканці Березовиці долучалися хто чим може. Розповідають, дев’яносторічна бабуся зв’язала для бійців шкарпетки, принесла трави на чай та кілька гривень, адже бути осторонь також не змогла. Вже за пару днів і продукти, і речі доставлять на Донеччину та Луганщину. Однак, активісти кажуть, це не допомога, а частинка їх домашньої турботи та родинного тепла.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: