Збараж запрошує на капустняк і вареники (Афіша)

Опубліковано:
25 Квітня, 2015

Третього травня у Збаражі біля замку відбудеться офіційне відкриття туристичного сезону.

 

«Мандруємо замками Тернопілля» – саме таку назву отримав захід на честь відкриття туристичного сезону. Крім нього, мешканці Збаража відсЙвяткують День міста.

 

Саме у цьому місті знаходиться одна з найголовніших архітектурних пам’яток Тернопілля – Збаразький замок. Щорічно подивитися на нього приїжджають близько 60 тисяч туристів. Зауважимо, що більшість із них іноземці.

 

Кожного року у це свято гостей дійства пригощають чимось смачненьким. Третього травня на святі усі бажаючі зможуть покуштувати вареників із різною начинкою та з’їсти капусняку. Обіцяють також польову кухню.

 

Організатори також просять як слід підготуватися учасників конкурсу середньовічних костюмів. Зазвичай переможці без щедрого подарунку не залишаються.

 

Глядачі зможуть подивитися на лицарські бої та турнір лучників. Також помилуватися західноукраїнською туристичною виставкою.

 

Разом з іншими заходами 3 травня у Збаражі відбудеться всеукраїнський фестиваль «Забуттям не заростає честь і слава козаків».

 

Захід запрошують відвідати усіх, хто любить смачно поїсти та весело розважитися. Кажуть, забава знайдеться для кожного.

 

Оксана Ботюк


 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вареник, #Збараж, #капусняк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #туристичний сезон, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: