Заставний змінив орієнтацію?

22.01.2016 22:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Антон Веселий

Кадрові зміни в міській раді після виборів та перманентні в ОДА вказують на те, що головні гравці почали грати в довгу. Очевидно, що головною метою є вибори до Парламенту, як одне з найбільших досягнень, до якого прагнуть місцеві політики.

Роман Заставний почав першим.

Підігравши Сергію Надалу на виборах мера у 2015 році, та приставивши до нього секретарем ради Віктора Шумаду та заступником Володимира Дідича, Роман Йосипович чітко налаштувався на місто Тернопіль, як плацдарм для повторного заходу в Парламент через мажоритарний округ.

Скандал в свободівському середовищі тільки підсилює щанси Заставного стати єдиним кандидатом, який і переможе. Лобіювання інтересів міста зараз - запорука підтримки місцевою владою потім. І партійна приналежність ніякої ролі вже грати не буде.

Для реалізації фінансових проектів, Роман Йосипович направив в команду голови ОДА С. Барни низку своїх людей: як по районах, так і заступника, що куруватиме економічний блок, - Ігоря Вонса. Потрібні голови РДА також "зроблять" вибори "потрібним" кандидатам.

Поки політики меншого гатунку зводять стосунки один з одним та розміщують в ЗМІ інформацію ні про що, Р.Заставний активно розставляє фігури, щоб виграти майбутні парламентські вибори.

А про те, що вони можуть відбутися вже в цьому році, свідчать розмови нардепів від Блоку Петра Порошенка, які категорично вимагають зняти з посади Авакова, або ж оголосити про доствокові вибори.

Газета про роботу народного депутата Романа Заставного також заполонили поштові скриньки тернополян. Може, це дійсно знак наближення виборів?

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі