Заставний відмовився від коштів за проживання в Києві

Опубліковано:
25 Квітня, 2015

Колишній мер обласного центру став єдиним тернопільським нардепом, який не отримує в 2015 році виплату компенсації для оренди житла або винайму готельного номера.

 

Це випливає із відповідного переліку, який розміщений на сайті парламенту.

 

Загалом, як повідомляє УП, у березні 180 депутатів Верховної Ради отримали компенсацію з державного бюджету на оренду житла або винайм готельного номеру.

 

У цьому переліку є чимало депутатів, які задекларували мільйонні доходи, але все ж не відмовляються від державних грошей.

 

Наприклад, серед них можна виділити Павла Балогу, який у 2014 році задекларував майже 13 мільйонів прибутку; власника гігантського маєтку під Києвом Володимира Кацубу, який за той же період заробив 3,1 мільйона; аграрного бізнесмена Андрія Вадатурського (задекларував 1,25 мільйона); ще одного аграрія Аркадія Корнацького (декларацію за 2014 ще не оприлюднив, але у 2013 заробив майже 20 мільйонів).

 

Крім мільйонерів, державною допомогою скористалися інші відомі депутати зі скромнішими доходами – Олександр Вілкул, брати Добкіни, Андрій Парубій, Антон Геращенко. Згідно з їхніми деклараціями, вони самі отримують відносно невеликі прибутки і живуть більшою мірою на зарплату, проте деякі з них декларують значні доходи своїх родичів (як, наприклад, Вілкул, який сам заробив 257 тисяч, а його сім’я – 2,9 мільйона).

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #готель, #депутат, #заствний роман, #кошти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проживання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: