Залізні люди викликали в Тернополі фурор (Фото)

Опубліковано:
19 Квітня, 2015

Роботів та вигаданих створінь Сергій Кузнєцов виготовляє зі старих зламаних речей, техніки, запчастин, металобрухту тощо. Його роботи вже відомі тернополянам. Та цього разу поряд із фігурами, які жителі міста вже могли бачити, було декілька нових. Творіння ці не залишили байдужими ні звичайних перехожих, ні гостей мистецького фестивалю. Дуже багато, як дітей, так і дорослих підходили, розглядали скульптури, фотографували, робили на їх фоні селфі, ділилися враженнями.

 

Виставку цю організували не тільки з нагоди фестивалю, що відбувається в місті. Присвячена вона також Всеукраїнському дню захисту довкілля, який відзначають 18 квітня. Адже роботи Сергія Кузнєцова яскравий приклад того, як можна дати «друге життя» непотрібним речам, які викидають на сміття. Талановитий скульптор пропонує тернополянам поділитися з ним різноманітним брухтом. Про це інформує відповідний стенд, встановлений біля скульптур. Там же є велика корзина, куди можна складати те, що тернополяни захочуть віддати. Як зазначено на стенді, увесь зібраний брухт буде використано на створення ексклюзивної скульптури-пам’ятки, що прикрасить місто.

 

Оглянути химерні скульптури Сергія Кузнєцова та поділитися із ним новим матеріалом для роботи тернополяни можуть 18 та 19 квітня.

 

 

Ольга Трач

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #довкілля, #метал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робот, #Сергій Кузнєцов, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: