Загиблих російських солдатів вивозять вантажівками, – Олена Степова (ВІДЕО)

Опубліковано:
6 Грудня, 2014

Олена Степова веде хроніку похмурого Луганського прикордоння на своїй сторінці в Фейсбук. Вона описує день за днем життя там, де немає влади і справедливості. Її розповіді про життя людей з Луганської області увійшли до книги «Все буде Україна!».

 

В ефірі UKRLIFE.TV вона розповіла про будні в її рідному місті зазначивши, що в регіоні велика концентрація російських військ і молодих хлопців, яких вивозять з Донбасу вже мертвих і у вантажівках.

«У регіоні дуже велика концентрація російських військових, зараз відбувається ротація. Козаки замінюються російськими військами, спецбатальйонами. Ми бачили, як їхали вантажівки, з яких капала кров, сукровиця і було чутно крики і стогони. Вранці цих хлопців везли ще живими.

Спочатку завозили строковиків – це були однакові хлопчики, однаково поголені з пушочком над губами, а тому везли «м’ясо». Зараз у місті вже офіцери, це видно по поставі. Коли вони ходять по вулиці в цивільному одязі, з першого погляду видно, що це – офіцер. Видно їх холод і байдужість, на відміну від молодих хлопців, яких везли, а вони їхали і боялися.

Ми не знаємо, чи надовго це, але я думаю, що надовго. Це трапилося з тієї причини, що відбувається неправильна оцінка ситуації. Я кажу те, що бачу. Я не експерт, а звичайна людина. Нам всім нав’язали неправильна думка про війну, ми зараз розділені інформаційної кордоном», – розповідає Олена.

Крім того вона зазначила, що Луганськ став першим містом України, яке побачив війну.

 

 



 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #луганськ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олена степова, #Росія, #солдат, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: