За втручання прокуратури до бюджету відшкодовано понад 5,5 млн. грн.

Опубліковано:
25 Грудня, 2015

Органи прокуратури області постійно здійснюють роботу щодо судового захисту інтересів держави у сфері бюджетних правовідносин.

 

 

Так, за пред’явленими у сфері оподаткування позовами прокурорів, суди постановили рішення, на виконання яких суб’єкти господарювання упродовж поточного року сплатили до бюджету майже півмільйона гривень податкового боргу.

 

Вжитими органами прокуратури області заходами цивільно-правового характеру у сфері охорони навколишнього природного середовища, до бюджету поступило майже 3,5 млн. грн. від господарюючих суб’єктів, які відшкодували спричинену державі шкоду за здійснення незаконного видобутку надр. 

 

Також прокурори заявляли позови на захист інтересів держави у сфері державної та комунальної власності, у тому числі – щодо сплати заборгованості з орендної плати за використання нерухомого майна. Рішення судів виконано на загальну суму майже 130 тис. грн.  

 

Загалом упродовж поточного року виконано судові рішення, постановлені за позовами органів прокуратури області у сфері бюджетних правовідносин на загальну суму понад 5,5 млн. грн.

 

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: