За вихідні на дорогах Тернопільщини четверо травмованих

Опубліковано:
21 Грудня, 2015

Чотири аварії трапилося минулими вихідними на автошляхах Тернопільської області. У них травми отримало четверо пасажирів.

 

Про дорожньо-транспортну пригоду в місті Хоростків у Гусятинськевідділення поліції повідомив диспетчер пожежно-рятувальної частини.

 

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що в аварії зіткнулися автомобілі “ВАЗ 21099″ та “Фольксваген Таурек”.

 

В результаті ДТП до медзакладу звернувся по допомогу вісімнадцятилітній пасажир “Фольксвагена”. Інші учасники аварії до лікарні не зверталися.

 

Не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля в селі Ступки 19 грудня і водій автомобіля “Субару-Імпреза”.

 

При огляді місця автопригоди слідчі встановили, що дорожньо-транспортна пригода трапилася близько 10:20 на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка. Водій їхав в бік Тернополя. В результаті перекидання автівкитравмувався пасажир. Його з травмами госпіталізували до Тернопільської університетської лікарні.

 

Про аварію 20 грудня кременецьким поліцейським повідомив фельдшер швидкої допомоги. На автодорозі Кременець-Тернопіль водій автомобіля “Фольксваген “LT-28″ не врахував дорожню ситуацію, не обрав безпечної швидкості і з’їхав у кювет. Тілесні ушкодження отримала пасажирка автомобіля, 1951 року народження.

 

Потерпілу бригада швидкої доправила до медзакладу, але жінку негоспіталізовували.

 

Ще одну аварію зареєстрували правоохоронці на Лановеччині. На автотрасіЛанівці-Тернопіль водій автомобіля “Ауді 80″ з’їхав у кювет. Попередня причина ДТП – перевищення швидкості. У цій аварії знову постраждав пасажир – сорокап’ятилітній чоловік. Його госпіталізували в травматологічний відділ Лановецької лікарні.

 

По усіх автопригодах триває слідство.

 

 

Сектор комунікації

Головного управління

 Національної поліції

в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: