За що Надал і свободівці мстять Цимбалюку?

Опубліковано:
10 Лютого, 2015

На позачерговій сесії ТМР голова ТВК озвучив постанову про позбавлення депутатських повноважень 5 депутатів міської ради. Її підтримала на грані фолу (у 33 голоси) вся «свободівська» більшість. Єдиний із п’ятірки «неугодних» присутній в сесійній залі депутат Віталій Цимбалюк наголосив, що таке рішення є незаконним і антиконституційним, а тому він буде оскаржувати його в суді.


«Сьогодні ТВК за поданням і під тиском «свободівської» більшості міської ради прийняла постанову про позбавлення мене депутатських повноважень.


За Конституцією і законами України, мене – депутата-мажоритарника – можуть відкликати тільки мої виборці. Однак мої опоненти звично знехтували чинним законодавством. І хоча суд тільки приступив до розгляду моєї позовної заяви, секретар міської ради поквапився заблокувати мою карточку, щоби позбавити мене можливості голосувати на сесії. Тим самим він вчинив кримінальний злочин – перешкодив мені виконувати депутатські зобов’язання перед моїми виборцями.


Ці дії пов’язані із тим, що останнім часом я серйозно «наступив на хвіст» земельній мафії Тернополя. Річ у тім, що я подав до міської ради багато депутатських запитів щодо земельних афер, про які говорить все місто.


Вони вважають, що так можуть усунути мене від доступу до важливих документів – можливих доказів та свідчень про їхні зловживання. Це вже другий (після підпалу автомобіля моєї матері) кримінальний злочин, вчинений проти мене протягом одного тижня. Повторюю: своєї громадянської позиції не зміню і продовжуватиму відстоювати конституційні права моїх виборців», – написав Віталій Цимбалюк на своїй сторінці у Фейсбук

 

Відео – 20 хвилин.



 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віталій цимбалюк. сергій надал, #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТМР
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: