За посадовця з Тернопільщини внесли майже 400 тисяч гривень застави!

Опубліковано:
25 Лютого, 2015

Прокуратура Тернопільської області направила до суду обвинувальний акт стосовно службової особи реєстраційної служби Головного управління юстиції в області за фактом отримання понад 40 тис грн неправомірної вигоди.


Встановлено, що посадовець отримав через свого знайомого хабар від керівника фермерського господарства за сприяння у безперешкодній державній реєстрації договорів оренди земельних паїв. За цим фактом прокуратура області розслідувала кримінальне провадження стосовно чиновника та його посередника.

 

Обвинувальний акт стосовно посадовця реєстраційної служби направлено до суду за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди), а обвинувальний акт стосовно його пособника вже розглядається у суді за ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України (пособництво в одержанні неправомірної вигоди).


Обвинуваченого посадовця вже звільнено із займаної посади. На даний час його звільнено з-під варти у зв’язку із внесенням застави у розмірі 365 тис грн.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #застава, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура. 400 000, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: