З Донецька через Шахтарськ в напрямку кордону вивезли 20 фур з обладнанням підприємства

05.04.2015 10:00   Джерело: Патріоти України
Опубліковано : Тарас Савчук

Проросійські бойовики вивезли з Донецька через Шахтарськ в напрямку російського кордону 20 фур з обладнанням промислового підприємства, повідомив заступник командувача АТО, полковник Валентин Федичев. Про це передає прес-служба Донецької ОДА, повідомляють Патріоти України.

 

“Бойовики ДНР продовжують відверто грабувати народ України. 30 березня громадяни України відзначили рух колони вантажних автомобілів (фур) у кількості 20 штук з Донецька через Шахтарськ в напрямку російського кордону. До Росії вивозилося устаткування одного з підприємств Донецька.

 

Ось як дбає про розвиток Донбас його доблесне так зване “ополчення”, – заявив він. Разом з тим він підкреслив: “Росія примушує бойовиків до  миру. Росія стала обмежувати їх у паливі і боєприпасах. Ми вітаємо такі дії РФ і сподіваємося на їх послідовність. З цієї ж причини бойовики “ЛНР” змушені знижувати інтенсивність практичних занять з вогневої підготовки в районі Луганська . Як нам здається, це досить дієвий “примус до миру!”.

 

Але поки бойовики не вгамовуються, вони бояться  миру і бояться своєї майбутньої відповідальності за військові злочини, і, з наполегливістю приречених, продовжують готуватися до “переможного наступу”, – заявив Федичев .


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Патріоти України  

Коментарі