З’явився ще один сайт, де тернополяни зможуть пожалітися на ЖЕКи

18.02.2015 21:22   Джерело: Погляд
Опубліковано : Тарас Савчук

Представники управління ЖКГ Тернопільської міської ради представили оновлений сайт профільного управління http://komun.te.ua/, де розміщена актуальна та оперативна інформація про діяльність у сфері житлово-комунального господарства міста, про структуру управління та графіки прийому фахівців, а також про підприємства, які перебувають у підпорядкуванні управління. Там же можна подати звернення, скаргу, зауваження чи пропозицію щодо діяльності ЖЕКів чи інших комунальних установ Тернополя.


«На сайті також планується розміщувати інформацію про трансформацію міста протягом століть у рубриці «Історія». Ми плануємо знайомити читачів із історією управління, будинків, споруд та вулиць міста, – розповідає директор підприємства «Східний масив» Михайло Дереворіз. – Якщо тернополяни мають бажання долучитися до наповнення цієї рубрики, то будемо вдячні за їх світлини старого міста, які ми могли б опублікувати на сайті».

 

Також за допомогою сайту управління ЖКГ можна скористатися послугами подачі показників та оплати за комунальні послуги у онлайн-режимі, а при потребі – переглянути історію усіх здійснених платежів та роздрукувати квитанції.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Погляд  

Коментарі