Ювілейний концерт музиканта з Тернопільщини UA:Перший транслюватиме 8 березня

Опубліковано:
7 Березня, 2016

Ще напередодні Дня святого Валентина на головній сцені країни — столичному палаці культури «Україна» відбувся концерт заслуженого артиста України Віктора Павліка. Привід був більш ніж серйозний: 50-річчя артиста і 30 років його творчої діяльності.

 

Попри те, що наш співучий земляк на сцені «України» почувається майже, як удома, бо його концерти саме там уже майже стали традицією, цьогорічний «сольник» народного шикидима таки був особливий. Двогодинна програма у супроводі оркестру Збройних сил України під керівництвом Дмитра Антонюка отримала схвальні відгуки і фахівців-музикантів, і журналістів, і, звісно, публіки.

 

— Щасливий, що наша спільна робота отримала таку високу оцінку, що нам практично все задумане вдалося, — поділився враженнями після ювілейного концерту Віктор Павлік. — Дуже багато людей залучено: і музикантів, і «звукачів», «технарів», і багато столичних медіа допомагали. Усім щиро вдячний. Ще раз переконався: без підтримки колег, рідних і друзів мені не обійтися.

 

Віктора Павліка після концерту переповнювали емоції:

— Дуже приємно, що люди такі є біля мене. На душі тепло, що є такі люди, що підтримують, допомагають. І оркестр — ми за час роботи над програмою настільки зріднилися! Оркестр Збройних сил України під керівництвом Дмитра Антонюка — серйозний професійний колектив, солістами якого у свій час були Тіна Кароль, Наталя Бучинська, багато інших відомих нині виконавців. А тепер ці музиканти мені акомпонували. І я можу впевнено сказати, що це один з найкращих оркестрів у світі.

 

За словами артиста, окремо подякувати він хоче своїм землякам. Зокрема директорові телеканалу «Рада» Володимирові Леху .

 

— Місяців за два до концерту він час від часу запрошував мене на ефіри, телеканал показав усі мої концерти, що є в запису, — розповів Віктор Павлік. — Тобто підтримка була колосальна. А тут іще з’ясувалося, що Володя теж з Теребовлі. Одне слово — земляки!

 

Користуючись нагодою, артист попросив згадати в публікації про всіх, хто впродовж багатьох років доклав зусиль до популяризації його творчості.

 

— Дякую всім, хто у свій час вніс у мою творчу долю свою лепту. Це і Тернопільська обласна філармонія, і Анатолій крохмальний, і Микола Григорій, і мої хлопці з «Анни-Марії», і ті, хто просто любить мої пісні і вже тим мене підтримує, — зазначив Віктор Павлік.

 

До речі, його ювілейний концерт на телеканалі UA:Перший (колишній Перший національний телеканал України) транслюватиметься 8 березня об 11 год 15 хв. На те, щоб високоякісно змонтувати гідний, за словами співака, матеріал, у команди було лише три тижні.

 

21 березня Віктор Павлік матиме концерт у Львові. Там працюватиме з Lviv Jazz Orchestra — молодими амбіційними музикантами.

 

Зізнається, ідея працювати з оркестром виникла тоді, коли замислився, як гідно відзначити своє 50-річчя і 30-річчя творчої роботи.

 

— Тепер дуже багато виконавців, зокрема рокових, виступають із симфонічним оркестром, — пояснює Віктор Франкович. — В якусь мить відчув, що й мені треба братися за серйозну роботу.

 

— А коли чекати твій ювілейний «сольник» у Тернополі? Це взагалі можливо?

— Це важко: їхати в Тернопіль — це ж 50 чоловік привезти із собою. Але переконаний: всюди треба їхати, дарувати такий заряд, таке тепло. Досі люди пишуть, телефонують, дякують у соцмережах — віддача колосальна.

 

— І робота — теж. Звідки черпаєш сили?

— Думаю, що сили й наснагу насамперед отримую завдяки молитвам моїх рідних, дружини Лариси, дітей, мами, друзів. Без людей, яких люблю і які люблять мене, нічого не вдалося б.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: