Юний чортківець – найстильніший українець 2015

Опубліковано:
20 Березня, 2015

14-річний чортківчанин Арсен Магега в Харкові на Всеукраїнському конкурсі краси для дітей переміг і отримав титул Міні Містер Модель України-2015. Окрім цього хлопчик вже близько двох років бере участь у всеможливих конкурсах для моделей і отримує запрошення на фотозйомки з країн Європи. 


Як розповідає мама хлопчика, Арсен сам зацікавився модельним бізнесом. Для того, щоб закінчити модельну школу він кожного тижня по два рази їзив у Коломию.

 

– Все почалось з того, що кілька років тому Арен став обличчям мого магазину. Його фото були на календариках і на вивісці. Після цього ми якось були в гостях у Коломиї і нам порадили віддати дитину в школу моделей. Відтак, Арсен три роки підряд їздив з Чорткова у Коломию на заняття, – розповідає Наталія Мегега.

 

За кілька років Арсен взяв участь у багатьох модельних конкурсах де неодноразово ставав призером. Зокрема, минулоріч в Чехії отримав титул Міні Містер Європи.

 

Зараз Арсен готується до конкурсу “Найстильніший українець”, що відбудеться в Києві та планує підкоряти Туреччину на Всесвітньому конкурсі MISTER WORLD JUNIOR-2015.

 

eqXG5ISOtJM

-7BjhV_MrlwpTdn9i583WQy9zUQH-uzxg

Як

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #арсен магега, #найстильніший українець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: