“Юні друзі природи” із Заліщиків (ФОТО)

Опубліковано:
19 Листопада, 2014

Адміністрацією національного природного парку «Дністровський каньйон» (Тернопільська область) започатковано дитячий гурток «Юні друзі природи» на базі дитячого дошкільного закладу «Калинонька» м. Заліщики Тернопільської області.

 

Ідея створення гуртка виникла неспроста, адже саме з юних літ у дітей закладається поняття добра, любові до природи та всього живого. Донести це все до дітей було одним завдань, що постали перед працівниками відділу екологічної освіти НПП «Дністровський каньйон».Перше заняття гуртка відбулося 24 жовтня, ознайомило діток старших груп з сезонними явищами природи. Матеріал для занять було підібрано відповідно до вікової категорії дошкільнят.

 

Щоб малечі було цікавіше, працівники Парку використали в своїй роботі мультимедійні презентації з цікавими та яскравими малюнками.

 

Заняття було пізнавальним, включало навчальні та виховні процеси. Усі діти дуже емоційно реагували та із захопленням виконували завдання.Робота в цьому напрямку є надзвичайно важливою, адже піклуючись про екологію та природу, виховуючи шанобливе ставлення до неї, ми піклуємось про самих себе та своє майбутнє.

 

 

 


 

НПП «Дністровський каньйон»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дністровський каньйон, #Заліщики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #природа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: