Юнак з Франківщини служить у складі “ополчення” так званої «ДНР» (Відео)

Опубліковано:
31 Березня, 2015

Українець,   родом  із заходу, воює на  боці терористів. Бойовик з Калуша Івано-Франківської області служить у складі “ополчення” так званої «ДНР» і погрожує  Дмитру Ярошу закопати його живцем на Донбасі.

 

19-річний бойовик розповів, що втік із Західної України, рятуючись від призову в ВСУ, і приїхав на Донбас воювати “проти” Правого сектора “та української влади”, повідомляють Патріоти України  з посиланням на Informator. “Ополченець” Федір запевняє, що “на території Донбасу немає російських солдатів, а є добровольці”. Після війни юний бойовик хоче залишитися “служити” в “армії ДНР”.

 

Особливо чекає лідера “Правого сектора” Дмитра Яроша. “Нехай приїжджає, ми його тут зустрінемо з почестями. Приготовимо хорошу могилку на хорошому кладовищі. І там його закопаємо. Живцем”, – ділиться своїми фантазіями молодий бойовик.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #калуш, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терорист, #франківськ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: