Ярош розказав, як його намагались вбити

Опубліковано:
7 Квітня, 2015

Лідер «Правого сектора», народний депутат Дмитро Ярош збільшив кількість своїх охоронців, у зв’язку з черговим замахом на його життя. Про це він повідомив в ефірі ток-шоу «Люди. Hard Talk» на телеканалі «112 Україна».

 

Добровольці «Правого сектору» бояться за життя свого керівника, тому постійно знаходяться з ним, для забезпечення безпеки. «Ця охорона – це не моя примха, це рішення «Правого сектора». Вони за мене бояться. Вони ходять, вони обмежують мій особистий простір і крім дискомфорту я нічого не відчуваю від їх присутності», – розповів Дмитро Ярош.

 

Оберігають лідера «ПС» бійці, з якими Ярош пройшов не один бій, тому він називає їх побратимами.  «Вони аж занадто мене оберігають, але я нічого не можу зробити, оскільки це не моя прерогатива. Цим займається служба безпеки «Правого сектора». А тут прийшли СБУшники минулого тижня, і черговий вже замах на мене, операцію ніби проводять, знову попросили збільшити кількість охорони», – зазначив Дмитро Ярош. Щоправда, місця замаху та подробиць нардеп не повідомив.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #життя, #замах, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #охорона, #тернопіль, #тернопільські новини, #ярош
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: