Ярош заявляє про можливий наступ бойовиків найближчими днями

Опубліковано:
6 Грудня, 2014

Позафракційний народний депутат Дмитро Ярош заявляє про те, що готується наступ бойовиків у найближчі дні. Про це він сказав журналістам у кулуарах парламенту.

 

“Нам надходить агентурна інформація, що на найближчі дні готується черговий наступ (з боку РФ. – Ред.), така інформація часто приходить. Буде він повномасштабним? Не знаю. Така друга стадія військової кампанії, але на східному, південному напрямках вони можуть перейти у наступ, до цього треба бути готовими. У першу чергу нашим силовикам”, – сказав він.

 

Нагадаємо, раніше неодноразово звучали заяви про масштабний наступ бойовиків, проте цього не відбувалося. Зокрема 17 листопада комбат батальйону “Донбас” Семен Семенченко прогнозував наступ російських військ у найближчі три дні. При цьому в Адміністрації президента заявляли, що у разі якщо бойовики на Донбасі розпочнуть масштабний наступ, українські військові не здадуть позиції, а дадуть відповідь військовою операцією.

 

Крім того, у кінці листопада низка ЗМІ оприлюднили інформацію, що президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з російським лідером Володимиром Путіним, у ході якої останній нібито пригрозив наступом на територію України і зажадав визнання сепаратистських так званих “ДНР” і “ЛНР”, а також відмови від вступу до НАТО і ЄС. Пізніше Порошенко спростував дану інформацію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #бої, #бойовики, #наступ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ярош
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: