То «акцію» на прострочений товар поставлять, то цінники виявляються перебитими, то зайва продукція в чеку…  

 
Тернополяни вже неодноразово помічали факти не прихованого обману покупців у мережах супермаркетів, якими часто зловживають продавці.

Так і цього разу. Спостережливий покупець помітив, що на одні й ті ж помідори у ТЦ навпроти автовокзалу різниця в ціні становить одну гривню. Аналогічні помідори (Іспанія) у сусідніх ящиках виставили з різними цінами. Так, на одному з них вартість була 54,50 грн, а на іншому – 55,50 грн. 

Не визначилися з ціною на снеки і в супермаркеті, що на вул. С. Петлюри, 2. Там пачка сухариків «Флінт» на сусідніх полицях теж відрізняється ціною, хоч товар ідентичний. На одному ціннику стоїть 5,94 грн за упаковку, на іншому – 6,69 грн.

 

Покупці в соцмережах нарікають, що роблять це навмисно, аби в разі виникнення спірних питань у покупців під час оплати зіслатись на нову вартість. Хоча, як показує досвід, такі витівки в магазинах рідко обходяться без скандалів.

Єва ЮРКОВА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дурять, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #супермаркет, #тернопіль, #тернопільські новини, #ціна, #чек
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: