Як Бицюра і Надал кидають на вітер свої обіцянки (Відео)

Опубліковано:
30 Березня, 2015

Реконструювати майдан перед Старим замком має намір міська рада. Перед архітектурною пам’яткою Тернополя викладуть два земляні вали, так, як це було у середньовіччі, та встановлять в’їздну браму.


Знаєте, якої давності ця новина? Їй уже три роки. Вперше про цю ініціативу заговорили у 2012-му. І заговорив не хто-небудь, а тодішній заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра. Тепер пан Бицюра, як ви знаєте, заступник голови ОДА.

 

Проте, як тоді, так і тепер він є членом ВО “Свобода”. Як тоді, так і тепер міським головою Тернополя є також представник “Свободи” – Сергій Надал.

 

А тепер скажіть: маючи в місті, а тепер і в області, усю повноту влади, що заважало цим “свободівцям” виконати свою обіцянку, що стосувалася тернопільського замку?

 

Напевно, пояснюється все досить просто: а хіба “Свобода” коли-небудь виконувала якісь обіцянки, які давала виборцям?

 

Найближчим часом ми проаналізуємо, що обіцяли представники цієї партії на виборах до обласної ради і що обіцяв чинний мер Тернополя. Думаємо, багато прихильників ВО “Свобода” будуть неприємно здивовані від того, як мало їхні фаворити зробили для Тернопільщини і як багато – для себе.

 

А для підняття настрою пропонуємо подивитися відео з 2012 року, де Леонід Бицюра кидає на вітер свої обіцянки.

 

Відео дивіться ТУТ.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бицюра, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обіцянки, #Свобода, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: