Як зустрічати 2015 рік – рік Кози (Вівці)

Опубліковано:
31 Грудня, 2014

Ті, хто любить будувати перспективні плани, але при цьому намагається обов’язково погоджувати їх з тим, яке на сьогоднішній день розташування небесних тіл і що говорять астрологи, то таким людям буде цікаво і корисно дізнатися, роком якої тварини буде прийдешній 2015 і що від нього потрібно очікувати.

 

Господинею наступаючого року буде Вівця або Коза, але вона вступить у свої законні права тільки 19 лютого 2015. До цього дня триватиме рік Коня. Варто зауважити, Вівця, яка прийде в 2015 році, також, як і попередній господар року — Кінь, буде синього кольору, стихія дерево.

 

Про символ 2015

Символ прийдешнього року здатний зробити серйозний вплив не тільки на людей, а й на ті процеси, які відбуваються на планеті. 2015 — рік Вівці або Кози згідно зі східним календарем, обіцяє бути відносно спокійним, але при цьому не потрібно розслаблятися, а завжди бути готовим до різних сюрпризів. Овечки та кози — тварини добрі і смиренні, але якщо їм щось не сподобається, то вони можуть і брикнути, нітрохи не замислюючись про те, які наслідки можуть бути. Ці нешкідливі від природи тварини, не лізуть на рожен, вони здатні багато чого витерпіти. Але терпіння має межі, і якщо на те будуть причини, то Вівця або Коза може так підчепити свої ріжками, що мало не здасться. Тому не потрібно розслаблятися, норовливий характер символу року може спровокувати конфлікт навіть без видимих ​​на те причин.


Рік 2015 Кози (Вівці)

Якщо вірити астрологічним прогнозам, то рік Кози (Вівці) буде порівняно спокійним для всіх, головне, не приймати необдуманих рішень, не лізти на рожен, не робити передчасних висновків. Тільки спокій, розміреність у всьому допоможуть досягти поставлених цілей. Символ року буде прихильний до тих, хто ставить собі мету і йде до неї, обережно і акуратно минаючи перешкоди, та не сходить з обраної стежки. Якщо почати плідно працювати, то гроші будуть самі йти в руки, а для тих, хто мріє знайти супутника життя, то саме рік Вівці може зробити такий подарунок долі.


Активність стане головною складовою успіху. Але яким би сприятливим не був рік, якщо не почати рухатися в потрібному напрямку, робити перші кроки до досягнення мети, нічого не відбудеться. «Під лежачий камінь вода не тече» — це приказка буде як ніколи актуальна в рік Вівці.


22 11 14 foto 600x375 2 Як зустрічати 2015 Кози

 

Що приготувати на 2015 рік

Щоб задобрити господиню року, необхідно заздалегідь підготуватися до святкування Нового року, тут важливо врахувати все: який колір тварини буде, стихія, і відповідно до цього підбирати вбрання, прикрашати будинок і накривати на стіл. Що стосується новорічного меню, то воно повинно бути переважно молочним або овочевим. Овечки — тварини травоїдні, їм до вподоби припадуть смачні свіжі салатики, соковиті і смачні фрукти. На столі можуть бути присутніми молочні страви, солодкі десерти — йогурти, тортики, тістечка всіх сортів і смаків. Дуже символічно буде виглядати на столі блюдо, яке виконано у вигляді овечки.

 

Чим менше їжа піддавалася термічній обробці, тим більше до смаку вона доведеться господарці року. Не варто ставити на святковий новорічний стіл продукти консервовані або з фарбниками, оптимальний варіант — свіжовичавлені соки яскравих соковитих кольорів, зелень, овочі, приготовані за оригінальними рецептами. Не вітаються також і напівфабрикати. Їжі на столі має бути вдосталь, не обмежуйте себе в їжі, тим більше що їжа повинна бути легкою і корисною. При сервіровці столу можна використовувати дерев’яний посуд або які-небудь дерев’яні елементи, адже стихія Кози — дерево. Непогано, якщо це буде дерев’яна хлібниця, сільничка, доречно використання ароматичних паличок з пахощами. Стіл можна застелити синьою чи зеленою скатертиною, а в якості прикраси використовувати фігурку кози, гілочки ялинки, кулі, свічки в красивих свічниках.

 

Що подарувати на 2015 рік

Згідно східним переказами, якщо подарунок містить зображення символу року, то він принесе удачу і везіння тому, кому його дарують. На Новий 2015 рік Вівці (Кози) найпоширенішими подарунками стануть іграшки сувеніри у вигляді господині року, це можуть бути картини, мініатюрні статуетки, іграшки, брелоки. Подарунки краще вибирати такі речі як презенти, в оформленні яких є овечка або коза. Такий подарунок навряд чи залишить людину байдужою, точно йому сподобається і принесе удачу одночасно.

 

Якщо Ви хочете зробити по-справжньому хороший і практичний подарунок на Новий рік, то краще всього зробити його своїми руками. Найпопулярнішим подарунком на рік Вівці стануть вовняні речі, своїм рідним і близьким можна подарувати красиві рукавиці, оригінальні вовняні шкарпетки, теплий шарф. Для тих, хто володіє в’язкою досконало, кращим варіантом стане зв’язати пуловер із зображенням символу року.

 

Якщо продовжити тему подарунків на Новий рік, зроблених своїми руками, то не можна не сказати про виготовлення самого символу року — овечки або кізоньки. Такий подарунок можна зшити власними руками з підручних матеріалів, вийде зворушливо, красиво і оригінально. Таких овечок можна подарувати всім своїм знайомим, особливо будуть раді такій іграшці діти.

 

Жінки будуть у захваті від біжутерії, виконаної з дерева, в якості подарунка можна піднести браслети, намиста, шпильки, брошки. Хорошим подарунком буде оригінальний дерев’яний посуд, вази, предмети інтер’єру, приємні і витончені штучки для дому.

 

Дуже актуальним в рік Вівці або Кози стане подарунок у вигляді карликового деревця бонсай. Адже стихією прийдешнього року буде дерево, а тому й подарунок повинен бути відповідним.

 

Прикраса Новорічного інтер’єру на 2015 рік

Щоб привернути до себе пані Козу, необхідно правильно оформити інтер’єр квартири. Кімнати можна декорувати синіми, блакитними, фіолетовими, зеленими стрічками, кульками, використовувати кольори і відблиски синьо-зеленого, блакитного. Зелена соковита трава — улюблені ласощі кізоньки, тому в декор варто внести побільше зелені. В оздобленні інтер’єру обов’язково повинні бути присутніми м’якість і витонченість, перевагу варто віддавати витонченим речам, стриманим тонам. У будинку повинно з’явитися відчуття тепла і затишку. Бажано на ялинку або на стіл поставити іграшковий символ року, тим самим проявити повагу до вівці або Кози, а вона, в свою чергу, буде благоволити мешканцям будинку весь рік.

 

22 11 14 foto 600x288 3 Як зустрічати 2015 Кози

 

Особливу увагу варто приділити тому, як зустріти Новий 2015 рік. Кози і вівці — тварини лякливі, тому їх можуть налякати великі і галасливі компанії. Цей рік стане одним з тих років, коли зустріти його найкраще в теплому колі родини або близьких друзів. До речі, Козі обов’язково сподобається театралізована вистава, влаштована в її честь, адже у неї у самої бездоганний смак, безодня артистизму, вона благоволить людям творчим, здатним творити прекрасне.

 

Не варто забувати, що стихія прийдешнього 2015 року — дерево. Саме цей рік благоволить того, щоб «пускати коріння», одружуватися, народжувати діточок. Незважаючи на полохливий характер символу року, немає ніяких підстав піддаватися паніці, боятися здійснювати зміни, адже без цього неможливо досягти благополуччя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новий рік, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #як зустрічати
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: