Як хабарник в Тернополі знов опинився на керівній посаді

Опубліковано:
18 Листопада, 2014

У зв’язку з публікаціями критичного характеру щодо поновлення на посаді у Головному управлінні ДФС у Тернопільській області громадянина Ясінського Віталія Мирославовича, що з’явились у місцевих ЗМІ 13 листопада цього року, відділ комунікацій головного управління ДФС у Тернопільській області дав офіційнй роз’яснення.


“На виконання постанови Львівського апеляційного адміністративного суду від 28.08.2014 р. та постанови Державної виконавчої служби України про відкриття виконавчого провадження від 29.09.2014 підполковника податкової міліції Ясінського Віталія Мирославовича поновлено на посаді заступника начальника оперативного управління Головного управління Міндоходів у Тернопільській області.

 

Наказом Головного управління Міндоходів у Тернопільській області від 11 листопада 2014 року №236-о Ясінського В.М. попереджено про наступне вивільнення з роботи згідно з Положенням про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ”, – повідомлення в управлінні ДФС у Тернопільській області.

 

Приводом для даного повідомлення стала публікація у виданні “20 хвилин”, в якій йдеться про те, затриманий за хабар податківець повернувся на керівну посаду.

 

“Тотальна люстрація? Повне очищення влади? Корупціонерів до тюрми? Такими лозунгами, схоже, лише годують народ. На ділі ж, схоже, система не залишає на стороні своїх “вірних гвинтиків”, а навпаки формує з них “команду мрії”, – пише “20 хвилин”.

 

– Минулорічна спільна операція СБУ та міліції з затримання одного з керівників податкової та його спільника з міліції, сколихнула простори інтернету та декілька тижнів з’являлась на шпальтах місцевих газет. Нечистих на руку посадовців взяли на гарячому, коли ті отримували частину грошей, за непроведення перевірки одного з суб’єктів господарювання. Ціна питання 40 тисяч гривень…. Люди в спецформі, оперативники, кайданки на затриманих, фіксація “писком до грунту”… Здавалося, що все відбувається по справжньому, як в правовій державі – “Взяв хабар – сідай в тюрму”. Термін, який світив затриманим – десять років тюрми з конфіскацією.

 

Та було все, певно, не зовсім по справжньому. Підозрюваних затримали, порушили кримінальну справу, але…. Впійманий на гарячому минулого року податківець-керівник, зараз повернувся в “фіскальний орган” і навіть на вищу посаду. Зараз він заступник начальника одного з відділів ДФС в Тернопільській області.

Як повідомляли в 2013 році місцеві ЗМІ, затримали тоді за підозрою в вимаганні та отриманні хабаря замначальника податкової міліції області Віталія Ясінського”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #люстрація, #новини тернопільщини, #податкова, #тернопільські новини, #хабарник
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: