Яценюк не ворог Путіна, а його "сексот", – нардеп з Тернопільщини

Опубліковано:
21 Грудня, 2015

“Задля збереження посад спочатку Яценюк, а тепер і його кориш Аваков, починають шантажувати Президента і Верховну раду, народ виходом із коаліції, чи її розвалом, падінням курсу долара та звинувачують своїх критиків грою на руку Путіну. Такі дії Яценюка і Авакова ніяк не є сумісним з посадами Прем’єра та міністра МВС і говорить про те, що дані особи взагалі не повинні більше бути навіть у політиц А скандал на раді реформ при Президентові України, де Аваков дозволив собі матюки та образи в сторону Саакашвілі, кидки стаканом, стверджує, що цей міністр, очолюваний своїм другом Яценюком, поряд з тим, що є не професійний, бездарний ще є й аморальний як і Сєня. Заяви облезнів про те, що Яценюк – ворог Путіна є дуже великим перебільшенням. Воргом Путіна є той прем’єр, який творить нову, могутню Україну на зло путінській Росії, котрий підносить добробут свого народу на противагу деградації московської вати, котрий поборює державну корупцію, всупереч корумпованому режиму ху.ла. А по своїй діяльності Яценюк скоріш є не ворогом, а однодумцем або диверсанотом, сексотом від Путіна, українофобом.” – так пише Олег Барна на своїй сторінці ФБ.

 

Нагадаємо, що недавно відбувся конфлікт між народним депутатом від Тернопілля Олегом Барною і прем’єром Арсенієм Яценюком. Олег Барна не стримував себе ні в словах і ні в діях, за що був виключений з фракції БПП-Солідарність у Верховній раді.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк не просто неефективний прем’єр, він створює загрозу для народу і країни, – Барна

  

ЯЦЕНЮК НЕ ВОРОГ ПУТІНА, А ЙОГО СЕКСОТ.Задля збереження посад спочатку Яценюк, а тепер і його кориш Аваков, починають ша…

Опубліковано Oleg Barna 20 грудня 2015 р.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: