Я вважаю, що депутатів потрібно позбавити недоторканності, - нардеп Тарас Юрик

06.12.2014 17:32   Джерело: http://tenews.te.ua/
Опубліковано : Тарас Савчук

- Недоторканність - це лакмусо­вий папірець, який демонструє, для чого депутат прийшов у Верховну Раду: якщо людина відмовляється голосувати про зняття, - вона буде працювати лише для власної наживи, - каже нардеп з Тернопільщини Тарас Юрик.


- Вважаю, що депутатів потрібно позбавити недоторканності, саме тоді там залишаться люди, які прийшли розв'язу­вати проблеми нашої держави. Я, як людина, яка пришла у Верховну Раду в команді партії «Блок Петра Порошенка» розділяю та підтримую погляд Президента на це питання. Порошенко - це людина, яка передусім зацікавлена в тому, щоб народні депутати працювали чесно, патріотично й самовіддано на благо народу України. Готовий зробити все можливе, щоб народні депутати не зловживали наділеними повноваженнями і гідно виконували свої обов'язки, - говорить нардеп.

 

- У майбутній коаліції домовилися зняти з депутатів недоторканність, але з умовою захисту політичної діяльності. Щоб не сталося так, що ми проведе мо мітинг, а нас всіх кинуть за грати. Мова йде про комерційну діяльність, бо 90 відсотків справ, які подавалися до зняття недоторканності, стосували ся бізнесу народних депутатів, - підсумовує він сказане. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: http://tenews.te.ua/  

Коментарі